Pret met mijn kwartet

Welkom!

Wat leuk dat je op de site van mijn persoonlijke blog aan’t kijken bent! Ineens had ik het geweldige idee om de waardevolle momenten te gaan delen, al is het alleen maar om ze op te schrijven om er op een later moment weer over te kunnen lezen. En als jij het leuk vindt om deze verhalen te lezen, is dat mooi meegenomen!

Zoals de meesten van jullie wel weten, hebben wij vier kinderen. En ik kan je vertellen, dan maak je genoeg mee! Wat is het heerlijk om al het nieuwe van de oudste te beleven en nog lekker te kunnen knuffelen met een baby. En dan zitten er nog twee tussen in. Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat je dan alles weer herbeleeft, maar ook zij maken nieuwe dingen mee of doen dingen anders. Zo blijft het een verrassing wat en hoe iets gaat gebeuren.

Ik zal mezelf en mijn kwartet even voorstellen, voor het geval ik helemaal nieuw ben voor je 😉
Ik ben Margot, geboren in 1986 (zo hoef ik niet elk jaar mijn bericht te updaten!) en woon in Almere. Zelf ben ik ook opgegroeid in een groot gezin. Ik heb vier broertjes (wat 4 broertjes? ja 4 broertjes). Sinds 2008 woon ik samen met David en in 2015 zijn we getrouwd. Voordat we gingen trouwen werden Liam (juni 2012) en Tobin (november 2013) geboren. In ons huwelijk zijn Nora (april 2016) en Maelynn (augustus 2018) geboren.

Sinds het begin van dit schooljaar hebben we dus een baby, een peuter, een kleuter en een schoolkind (groep 3) in huis.
Huiluurtjes, peuterpuberteit, kleuterlogica en de wijsheden van een schoolkind in één huis. Stil is het in ieder geval niet en tijdens het avondeten aan tafel is er genoeg te bespreken. Het zijn waardevolle momenten en ik vind het leuk om die te delen. Ik hoop dat jij het leuk vindt om onze belevenissen te lezen en wellicht zitten er voor jou herkenbare momenten tussen!

Liefs

2 thoughts on “Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *