Pret met mijn kwartet

Waarom zijn de aardbeien niet mee terug naar Spanje?

Volgens mij noem ik het grapje ook al een paar jaar en ik heb ‘m ook echt niet zelf verzonnen. Maar dan is het natuurlijk niet grappig en al helemaal niet als de kinderen het toch niet snappen. En toen was daar het Sinterklaasjournaal. Al na twee afleveringen spookte de vraag ook hier in huis rond. ‘Mama, Kun je daarbij?’ Waarbij? ‘Aardbei HAHAHA!’
Al snel deed Nora mee en dan wel met haar eigen versie: ‘Mama, aardbei?’ Waarbij? ‘Aardbei HAHAHA’
Maar vooral Tobin is diegene die er voelsprieten voor heeft of zo, want zodra iemand de klank ‘er bij’ gebruikt springt hij erboven op met ‘waarbij?!’ Op zich ben ik er nu wel een heel klein beetje klaar mee en heb ik de hoop dat grapje nu ook wel klaar is. Sinterklaas is immers ook weer van de radar verdwenen, oké een klein beetje dan. De Sinterklaasliedjes zijn nog niet uit de hoofden en Nora ziet de kerstman aan voor ‘de andere Sinterklaas’. Ik heb dus voorzichtig laten blijken dat ik het grapje niet meer zo grappig vind. ‘Maar weet je…’ -ja, dat is Tobin die een discussie aan wil gaan- ‘*zijn vriendinnetje uit de klas* zegt ook steeds tegen mij “Tobin, kun je daarbij?”. Jammer joh, hier in huis zijn geen aardbeien meer 😉
Vorig jaar moesten we al om de haverklap de groeten hebben van Klaas. Welke Klaas? Sinterklaas! Dat hebben we ook bijna een jaar moeten horen. En nog steeds komt ie af en toe voorbij.
Ik ben zo benieuwd welk grapje er volgend jaar uit Spanje meekomt. Maar voor die tijd komt er nog een zomer. En ik zou het toch wel fijn vinden als ik gewoon weer van aardbeien kan gaan houden, zodat ik weer bakken vol met aardbeien naar binnen kan werken in de zomer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *