Pret met mijn kwartet

Meisje-meisje met make-up

Nora is echt een meisje-meisje. Houdt van winkelen. Weet precies welke kleding ze mooi vindt en welke niet. Een heel verschil met Liam en Tobin. Die maakte het op de leeftijd van twee jaar niet uit wat ze aankregen. Liam gaat gaat zich er nu een beetje druk om maken of het er wel uitziet wat hij aanheeft.

In december had ik van David een adventskalender van Rituals gekregen. Op een dag kwam daar een lipstick uit. Nora vroeg wat het was en ik vertelde dat het een stift is voor op je lippen. Dat wilde zij ook wel! Het is dat ik de kleur donkerrood iets te heftig vond, maar anders had ze hem best op gemogen. Toen ik eerder ook donkerrode nagellak kreeg was ze ook al onder de indruk. Zelf heeft ze al nagellak, maar dan voor lieve kindervingertjes en iets minder heftig van kleur.
Omdat we op dat moment ook een beetje bezig waren met Nora zindelijk maken (wat echt totaal niet werkt zoals het zou moeten werken,) zag ik hier wel een mooie beloning in. Nora mocht 15 stickers plakken als ze had geplast op het potje of op de wc en dan zou ze make-up krijgen.
Die make-up hadden we al snel gehaald als trigger bij de speelgoedwinkel. Hij heeft hier een paar weken in de la gelegen en afgelopen woensdagavond had Nora dan haar stickervel vol. Gelijk werd er naar de la gerend, want nu mocht ze haar make-up! Nora was er helemaal verliefd op. Maar het was nu avond en ze zou gaan slapen, dus ze mocht er even naar kijken en de volgende ochtend zouden we gaan make-uppen.
Dat had ze goed onthouden, want zodra ze haar bed uitkwam had Nora de make-up alweer in haar handen. Jammer voor haar moest ik eerst Liam en Tobin naar school brengen en ging ik daarna sporten.
En daarna moest ik nog douchen en Maelynn voeden. Het geduld van de kleine meisje werd echt op de proef gesteld, maar het was geen probleem voor haar.

Uiteindelijk hebben we de make-up uitgepakt en ging ze ermee aan de slag. Ik mocht haar oogschaduw op doen, nagels vijlen en de nagellak erop doen. Daarna ging deed Nora zelf de lipgloss op -‘ohhh snoepje!’ Ja, onwijs zoete aardbei.-
In de spiegel bewonderde zij zichzelf.

Vanmorgen wilde Tobin als een echte Leco Nora wel even opmaken. Dat mocht van Nora, maar daarna wilde ze zelf ermee aan de slag. Mijn ogen werden gedaan en mijn nagels werden gelakt (terwijl ze de andere kant op keek haha). Ik heb het er net stiekem weer vanaf gehaald, want het zat op meer plekken dan mijn nagels.


Liam wilde er niets van weten: ‘ik vind dit echt iets voor meisjes, hoor!’
Is goed Liam, ga jij maar weer verder met je trein!
Dat doet me trouwens weer denken aan anderhalf jaar geleden op de camping. Ik lakte mijn teennagels daar en dat wilde Tobin ook. Prima! Liam snapte er echt niets van. Hij was ook niet van plan bij Tobin te horen. Hij liep er anderhalve meter achter als we ergens heen gingen, haha!
Tobin denkt out of the box en bij Liam moet alles precies zoals het hoort. Grappig om te zien!

Na een uurtje werd de beautysalon weer gesloten en liepen er twee kinderen met roze nagellak door het huis. Ik kan alleen niet aan hun ogen zien of ze nou moe zijn of mooi opgemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *