Pret met mijn kwartet

Kerstdiner op de peuterspeelzaal

Vanavond had Nora haar eerste kerstdiner buitenshuis, zeg maar. Nadat ik een ochtendje op Pinterest had gezeten, had ik kaas en komkommer op het lijstje gezet om mee te nemen. Simpel, maar ook niet te simpel. Want ik vind het leuk om wel iets leuks aan eten mee te geven. Op Pinterest zag ik schijfjes komkommer waar met een vormpje een sterretje uitgehaald was en dat sterretje was weer opgevuld met kaas. Zo moeilijk kon het dus niet wezen. Maar in mijn hoofd zijn al mijn creaties altijd mooier dan ze in werkelijkheid worden. 

Eerst maar eens op zoek naar een vormpje wat niet te groot is, want het moet nog wel in het schijfje van de komkommer passen. Die had ik dus niet in huis. Eerst internet afgezocht waar ik deze kon kopen, maar ik werd er niet heel gelukkkg van. Op goed geluk naar het winkelcentrum dus. Bij Blokker gekeken en daar vond ik een kinderbakset met kleine vormpjes (https://www.blokker.nl/p/blokker-anti-aanbak-kinderbakset-10-delig/1785054) . En dan maar hopen dat het inderdaad klein genoeg is. Het was krap en eigenlijk paste het alleen bij de plakjes uit het midden van de komkommer.

Voor Nora haar outfit zijn we vorige week ook naar het Winkelcentrum geweest. Eerst naar de Primark, daar hebben ze vast wel leuke jurkjes. Nou Nora ging los. ‘Deze ook mooi mama’ ‘Kijk mama, mooie jurk!’ Uiteindelijk heeft ze er zelf eentje uitgekozen: een jurkje vol pailletjes. Heftig, maar Nora was er helemaal blij mee. Nu nog een panty en ballerina’s eronder. Daarvoor zijn we naar de H&M geweest. Werd er net voor mijn neus een bollero’tje weggekaapt. Dus dan maar met blote armen. Maar goed ook, want ik had nog een glitterspray gekocht voor haar haar en lichaam. Dus de glitters moesten ook op haar armen. Die ze overigens de avond nauwelijks meer bewogen heeft, want stel je voor dat de glitters eraf zouden vallen. 

Deel één van de kerstdiners hebben we overleefd. Morgen zijn Liam en Tobin aan de beurt. Mini-croissants met worstjes en pizza staan op het menu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *