Pret met mijn kwartet

Feestje!!

Vandaag was het dan ein-de-lijk zo ver voor Tobin. Zijn 5e verjaardag!! En dat hebben we overal gevierd. 

Vorig jaar zijn we in de regen naar de Efteling gegaan. Het was rustig en Tobin had een broche van de Efteling op. Daardoor kon iedereen zien dat hij jarig was. 

Vandaag was de eerste dag in 13 verjaardagen van mijn kinderen waarop de jarige Job op school zat. Geen dagje uit dus. Maar genoeg andere dingen op de planning. 

Om half 7 zijn we met z’n vieren Tobin wakker gaan zingen. Daarna cadeautjes op het grote bed. 

Omdat Tobin op zijn verjaardag moest zwemmen -met kleren aan-, had ik voor hem een shirt bedrukt. Zo kon daar ook iedereen zien dat hij jarig is. Als je dan toch moet zwemmen op je verjaardag… 

In dit shirt is hij ook naar school gegaan. ‘S morgens mocht hij de klassen rond. Natuurlijk heel spannend! ‘S middags mocht hij zijn feestje in de klas vieren en waren Liam, Nora en ik ook uitgenodigd. Gelukkig had ik de ochtend om de traktatie in elkaar te flansen. De vlaggetjes had ik vorige week al gemaakt en Maelynn sliep lekker door. Geen stress! Ik had het gevoel dat er iets niet goed zou gaan, maar eigenlijk is het best oké geworden. Simpel! 

Na school zoals elke dinsdag racen naar tennis en zwemmen. Eten bij de mc Donalds (als je dan toch mag kiezen!) en thuis als verrassing nog taart. Het was 20.00 uur toen we daar eindelijk tijd voor hadden. Gelukkig is hij morgen vrij! 

Om 20.30 uur lag Tobin met een big smile in zijn bed, heel moe maar ook heel blij. En dan ben ik ook blij! 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *